Advertisement

Mirela Vaida Atacata / În ultima perioadă, prezentatoarea tv a trăit momente dificile, după ce a fost agresată fizic în repetate rânduri, atacată și jignită ca la ușa cortului de unii dintre invitații ei.

Mirela Vaida Atacata / În ultima perioadă, prezentatoarea tv a trăit momente dificile, după ce a fost agresată fizic în repetate rânduri, atacată și jignită ca la ușa cortului de unii dintre invitații ei.. Mirela vaida a fost atacată vineri, chiar la începutul emisiunii „acces direct de la antena 1. Se pare că ghinionul nu o mai lasă pe mirela vaida. Mirela vaida deja fugise din platou țipând, fiind urmărită de agresor. Mirela vaida trăiește un coșmar care nu se mai termină! Atacatoarea a fost luată de autorități, la primul incident, însă aceasta a fost pusă în libertate după doar o săptămână.

Prezentatoarea acces direct a trăit miercuri, 19 mai, un nou șoc! Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre mirela vaida, în timp ce striga: Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii acces direct, când mirela vaida a fost atacată cu o piatră de. Luni nu va prezenta acces direct. Acces direct , antena 1 , atac acces direct.

Mirela Vaida Atacata Citeste Totul Despre Mirela Vaida Atacata Pe Cancan Ro
Mirela Vaida Atacata Citeste Totul Despre Mirela Vaida Atacata Pe Cancan Ro from media.cancan.ro
Ea spune că primea mesaje pe rețelele de socializare de diverse tipuri, printre care și mesaje de amenințare de la o persoană care se semna magdalena șerban, criminala de la metrou. All the videos, songs, images, and graphics used in the video belong to their respective owners and i or this channel does not claim any right over them.copy. Vedeta a trăit un șoc! Top articole pe antena 3: La mai bine de o lună după ce mirela vaida a fost atacată chiar în platoul emisiunii „acces direct, iată că agresoarea sa lovește din nou. Mirela vaida a fost atacată în timpul emisiunii de roger, fratele lui ioniță de la clejani. Se pare că ghinionul nu o mai lasă pe mirela vaida. Mirela vaida trăiește un coșmar care nu se mai termină!

Prima reactie a prezentatoarei tv a facut deliciul internetului.

Ea spune că primea mesaje pe rețelele de socializare de diverse tipuri, printre care și mesaje de amenințare de la o persoană care se semna magdalena șerban, criminala de la metrou. Mirela vaida a fost atacata din nou. O femeie, aparent dezbrăcat, a intrat în direct peste mirela vaida, în emisiunea acces direct, și a aruncat cu un bolovan înspre ea! A aruncat cu bolovani în mai multe geamuri, dar a vandalizat și mașina mirelei vaida. „sunt in stare de soc, fac eforturi sa nu cedez. Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre mirela vaida, în timp ce striga: Femeia a intrat dezbracata in platou, alergand, si a aruncat cu un bolovan spre mirela vaida, in timp ce striga: De data aceasta, mirela a fost vizată cu o serie de amenințări dure. Mirela vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii acces direct de la antena 1, unde o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan. Mirela vaida a trăit spaima vieții sale … Luni nu va prezenta acces direct. La mai bine de o lună după ce mirela vaida a fost atacată chiar în platoul emisiunii „acces direct, iată că agresoarea sa lovește din nou. Prezentatoarea acces direct a trăit miercuri, 19 mai, un nou șoc!

Prezentatoarea acces direct a trăit miercuri, 19 mai, un nou șoc! A aruncat cu bolovani în mai multe geamuri, dar a vandalizat și mașina mirelei vaida. Prima reactie a prezentatoarei tv a facut deliciul internetului. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume magdalena șerban Mirela vaida a spus că este extrem de speriată acum.

Decizie Mirela Vaida Atac In Direct Divahair Ro
Decizie Mirela Vaida Atac In Direct Divahair Ro from www.divahair.ro
O femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare, în timp ce striga: Mirela vaida a fost atacată din nou în direct! Vedeta a mai dezvăluit și faptul că a primit o serie de amenințări pe internet, în ultimul timp, de la o persoană care se recomandă magdalena şerban, criminala de la metrou. Mirela vaida, atacată fără milă pe rețelele de socializare! Prezentatoarea acces direct a trăit miercuri, 19 mai, un nou șoc! Desigur, spunea mirela vaida, că nu poate fi neapărat o legătură între acele mesaje și incidentul. Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii acces direct, când mirela vaida a fost atacată cu o piatră de. Se pare că ghinionul nu o mai lasă pe mirela vaida.

Postul antena 1 a luat pauza preț de multe minute.

Mirela vaida trăiește un coșmar care nu se mai termină! Mirela vaida, atacata in direct în ediția de azi a emisiunii acces direct, mirela vaida a fost atacată de o necunoscută care a intrat în platoul emisiunii dezbrăcată și cu un obiect obiect voluminos, pe care a vrut să îl arunce către prezentatoare, în timp ce aceasta își prezenta subiectul zilei. Mirela vaida a povestit totul în lacrimi, tremurând. Mirela vaida, anunţ de ultimă oră! Mirela vaida a fost atacata vineri, in direct, chiar in timpul emisiunii acces direct de la antena 1, de o femeie dezbracata care a aparut in platou. Ea spune că primea mesaje pe rețelele de socializare de diverse tipuri, printre care și mesaje de amenințare de la o persoană care se semna magdalena șerban, criminala de la metrou. Mirela vaida a continuat, pe parcursul zilei de vineri, să dea detalii despre coșmarul prin care a trecut. Mirela vaida a fost atacata vineri, 19 martie, in direct, in timpul emisiunii acces direct de la antena 1, de o femeie dezbracata care a intrat in platoul de televiziune si a aruncat cu un bolovan. Prima reactie a prezentatoarei tv a facut deliciul internetului. De data aceasta însă, antoanela nu a mai reușit să ajungă aproape de prezentatoare, iar poliția a ajuns imediat la locul faptei. Femeia a intrat dezbracata in platou, alergand, si a aruncat cu un bolovan spre mirela vaida, in timp ce striga: Postul antena 1 a luat pauza preț de multe minute. Prezentatoarea acces direct a trăit miercuri, 19 mai, un nou șoc!

La mai bine de o lună după ce mirela vaida a fost atacată chiar în platoul emisiunii „acces direct, iată că agresoarea sa lovește din nou. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume magdalena șerban Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu. Mirela vaida a fost atacata vineri, 19 martie, in direct, in timpul emisiunii acces direct de la antena 1, de o femeie dezbracata care a intrat in platoul de televiziune si a aruncat cu un bolovan. Mirela vaida, pusă la zid de fani după spectacolul din herăstrău.

Mirela Vaida Atacată Din Nou Suntem Terorizați Antoanela A Spart Geamurile De La Acces Direct
Mirela Vaida Atacată Din Nou Suntem Terorizați Antoanela A Spart Geamurile De La Acces Direct from www.fanatik.ro
Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre mirela vaida, în timp ce striga: Luni nu va prezenta acces direct. Desigur, spunea mirela vaida, că nu poate fi neapărat o legătură între acele mesaje și incidentul. Mirela vaida deja fugise din platou țipând, fiind urmărită de agresor. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume magdalena șerban O femeie, aparent dezbrăcat, a intrat în direct peste mirela vaida, în emisiunea acces direct, și a aruncat cu un bolovan înspre ea! Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii acces direct, când mirela vaida a fost atacată cu o piatră de. Se pare că ghinionul nu o mai lasă pe mirela vaida.

Atacatoarea a fost luată de autorități, la primul incident, însă aceasta a fost pusă în libertate după doar o săptămână.

Mirela vaida a povestit totul în lacrimi, tremurând. La reluarea emisiunii, mirela vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă magdalena şerban, criminala de la metrou. Mirela vaida a spus că este extrem de speriată acum. Postul antena 1 a luat pauza preț de multe minute. Momentele tensionate nu stau deloc departe de celebra prezentatoare. De data aceasta, mirela a fost vizată cu o serie de amenințări dure. Acces direct , antena 1 , atac acces direct. Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii acces direct, când mirela vaida a fost atacată cu o piatră de. Mirela vaida trăiește un coșmar care nu se mai termină! A aruncat cu bolovani în mai multe geamuri, dar a vandalizat și mașina mirelei vaida. Circ ieftin!, regie!, vaida, faci totul pentru audiență, se vede că ești actriță. Mirela vaida, atacata, femeie, goala, dezbracata, antena 1, acces direct. Mirela vaida a fost atacata vineri, in direct, chiar in timpul emisiunii acces direct de la antena 1, de o femeie dezbracata care a aparut in platou.

Femeia a intrat dezbracata in platou, alergand, si a aruncat cu un bolovan spre mirela vaida, in timp ce striga: mirela vaida. Luni nu va prezenta acces direct.

Posting Komentar

0 Komentar